23.4.2016

Ajatusoksennus

Mitä minulle kuuluu? No kiitos kysymästä, ihan siedettävää. En oo kertaakaan mun koulu-uran aikana kokenut tällaista motivaation puutetta, mitä koen tällä hetkellä. Motivaatio ei vaan tule. Yritän kuitenkin koulussa käydä, mutta se vaatii todella paljon. En ymmärrä, mistä tällainen tuli yhtäkkiä. Ei vaan kiinnosta. Toisaalta motivaation puutos leviää myös muille elämän osa-alueille ja tällä hetkellä tuntuukin sille, ettei motivaatiota riitä oikein mihinkään. Ehkä tämä tästä kunhan kesä pääsee kunnolla käyntiin ja aurinko tulee piristämään päiviämme.

tannu

Istun tällä hetkellä junassa menossa Helsinkiin. Tänään on luultavasti tämän kevään odotetuin asia, nimittäin Antti Tuiskun #petoshow Hartwall Areenalla. Tätä on odotettu. Tässä matkalla pohdin myös sitä, että oon fanittanut Anttia jo siitä lähtien kun hän oli Idolsissa. Eli 12 vuotta. Noista vuosista noin 9-10 vuotta fanitin salassa. Olihan se nyt aivan helvetin noloa tykätä jostain Antti Tuiskusta. Kärsin muutenkin koulukiusaamisesta, joten en halunnut ruokkia asiaa enää enempää. Kaapissa tuli kuunneltua monen vuoden ajan. Nyt on kuitenkin "coolia" tykätä ja fanittaa Anatudee. Välillä tulee sellainen mitätön olo, sillä itse kuitenkin on alusta asti ollut #tuiskuttaja. Aivan mahtavaa on, että Antti on viimeinkin saanut kriitikot hiljaisiksi, voittanut Emma-palkintoja ja saanut koko Suomen puolelleen.

tessu1

Helsingissä on tarkoitus parin päivän aikana ainakin syödä hyvin, käydä lenkillä ja shoppailemassa. Ajateltiin kaverin kanssa, että jos Friends&Brgrs ainakin käydään kokeilemassa. Tänään keikan jälkeen varmaan jatketaan viettämään iltaa vielä johonkin. Kiva päästä ensimmäinen kunnon tyttöjen reissu heittämään yhdessä! 

tessu2

Mihin tämä kevät on mennyt?? Ensi viikolla on jo vappu. Onko kaikilla jo vappusuunnitelmat tehtynä? Minun suunnitelmiin kuuluu alkoholi, Valkeisenlampi ja hyvä seura. Se, keitä hyvä seura tarkoittaa, on vielä epäselvää. Katsotaan, ketkä kaikki saapuvat Kuopioon juhlistamaan vappua. Ylioppilaslakki on jo haettu Kiuruvedeltä ja haalarit ovat valmiina. Vappuan ennen pitäisi kuitenkin vielä selvitä Puijonkadun Approsta. Huhhuh. Ensi viikko on mielenkiintoinen!

tuisku

Tällainen ajatusoksennuspostaus tällä kertaa. Oli ihan mielenkiintoista tehdä tällainen, jossa ei ollut suurempaa ideaa. Voisin joskus kirjoitella uudestaan vaan kaiken mitä mieleen tulee ja katsoa sen jälkeen, millainen sekamelska siitä tulee.

Aurinkoista kevättä kaikille!

xoxo, Annu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan palautetta asiallisesti! :----)